Ervaringen

Wil jij je ervaring met Acupunctuur Bussum delen met anderen,

mail je reactie naar info@acupunctuurbussum.nl

Ik dank je zeer voor de genomen moeite.

De onderstaande ervaringen zijn gemaild door cliënten van Acupunctuur Bussum en zijn met hun goedkeuring geplaatst. In verband met de Wet op de Privacy zijn de namen weggelaten.

—————-

Ik kwam gesloopt en lichtelijk in paniek bij Adriënne: ik had al twee weken niet meer dan 3 uur per nacht geslapen en stond 24 uur per dag ‘aan’. Mijn gynaecologe vermoedde een flinke hormonale disbalans zo aan het einde van mijn menopauze. Zij was overigens zelf degene die voorstelde om ipv het toedienen van extra hormonen eerst acupunctuur te proberen.

Ik vond de behandeling bij Adriënne direct heel prettig: zij bood mij allereerst een luisterend oor en tijdens de behandeling hielp zij mij extra ontspannen door een geleide meditatie te doen. 

Uiteraard heb ik naast de acupunctuurbehandelingen ook mijn leefstijl aangepast: ik ben gaan mediteren en meer rust gaan inbouwen in mijn agenda. Adriënne gaf mij daarvoor goede adviezen, meditatie- en yogatips. Acupunctuur is geen quick fix, maar werkt op een dieper niveau, op een rustige en blijvende manier. Adrienne is kundig, aandachtig en ook nog een gezellig en aardig mens, da’s leuk meegenomen. Mocht mijn stress-systeem ooit weer op hol slaan, dan weet ik waar ik moet zijn.

J.

—————-

Adrienne heeft mij het afgelopen jaar op vele vlakken geholpen. Vooral heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd tijdens mijn IVF traject en nu wederom tijdens mijn zwangerschap. Adrienne is betrokken, professioneel , flexibel en bovenal zeer kundig. Ik kom graag bij Adrienne en ik raad haar dan ook heel graag aan.

S.

—————-

Net zoals bij ons vorige kind heb ik weer vol vertrouwen gekozen voor de prettige, deskundige begeleiding van Adrienne. Ik volgde bij haar behandeling rondom terugplaatsing van onze cryo (ICSI traject) tot en met zwangerschap en de voorbereiding van week 36 tot aan ingeleide bevalling. De combinatie van protocol (naaldjes en cupping), visualisatie en belangstelling werkte goed voor mij. Ik raad Adrienne bij iedereen aan!

N.

—————-

Ik heb de behandelingen zeer prettig ervaren. Adrienne legt goed uit wat ze doet en waarom. Ze weet een rustige sfeer te creëren en neemt echt de tijd voor je hulpvraag. Ook zoekt ze verbanden tussen klachten, wat een goed totaalplaatje oplevert. Mijn klachten werden fors minder en zelfs mijn fysiotherapeut merkte het verschil als ik bij Adrienne was geweest. Zeer positieve ervaring dus!

S.

—————-

Tijdens mijn ivf traject tot de bevalling heeft Adrienne enkele malen mijn acupuncturist in Muiderberg overgenomen in Bussum. Dit waren enkele behandelingen ter stimulatie van de innesteling en enkele behandelingen ter voorbereiding op de bevalling. Vooral deze laatste behandelingen waren een grote steun in een spannende tijd. Ik kan de bijdrage aan baarmoedermond verweking niet bewijzen (hoewel de ontsluiting zeker soepel verliep), maar de visualisatie en tips (acupressuur, voeding, vochtophoping) brachten zeker ontspanning. Adrienne is kundig en flexibel, waardoor ik mij thuis en gehoord voelde. Veel dank!

N.

—————-

Ik vind acupunctuur een uitkomst! Waar mijn huisarts gewoonlijk naar het computerscherm zat te staren, is er bij Adrienne aandacht. Voor het totaal. En al dat luisteren, voelen, kijken en vragen, resulteert in telkens weer een zeer overwogen aanpak. Inmiddels kom ik uit eigen beweging voor “onderhoudsbeurten”. Het is gewoon té fijn dat het lichaam met een paar naalden zelfhelend is!

H.

—————-

Adrienne is een zeer prettige acupuncturiste, die goed luistert naar haar patiënten. Ze vraagt op een fijne manier naar specifieke klachten en neemt alle tijd voor je. De behandeling gebeurt op een heel fijne manier in een prettige rustgevende omgeving, de naaldjes voel ik nauwelijks tot niet. Het resultaat is bij mij super, ze heeft me echt heel goed geholpen! Ik heb haar al aan vele anderen aanbevolen, ze is top! Dank je wel Adrienne !!!

S.

—————-

Ik ga graag naar Adrienne. Ik ervaar haar behandelingen als prettig en ze neemt ruim de tijd als je de naaldjes – die overigens echt heel klein zijn! – eng vindt of als je uitleg wilt over de behandeling en de stappen die ze neemt. Ik vind acupunctuur nog steeds heel bijzonder, dus ik vraag Adrienne vaak het hemd van het lijf over de werking ervan. Verder heb ik veel baat bij de acupunctuur-behandelingen en heb ik Adrienne al bij vele vrienden aangeraden.

V.

—————-

Voor een behandeling aan mijn schouder/ nek ben ik bij Adrienne in haar acupunctuur-praktijk terechtgekomen. Dit is een prachtige, rustige en sfeervolle ruimte waar het door de stilte ook goed toeven is. Verder is Adrienne een warme persoonlijkheid die je echt op je gemak weet te stellen, waardoor ik van de hele behandeling vrijwel niets gevoeld heb!

H.

—————-

Weer een geweldige behandeling gehad van Adrienne. Nog altijd sta ik versteld van me zelf dat zij het mogelijk maakt dat ik meer dan 5 minuten stil op haar bank kan liggen en ik de rust in mijn maag ga voelen. Na jaren en jaren bij vele specialisten te hebben gelopen ben ik na behandelingen zo goed als van mijn maagprobleem af en krijgt mijn lichaam nu de rust die het verdient. Adrienne super bedankt je bent een TOPPER.

L.